El PP-Ciutadella demana l’import de les activitats presentades dins el programa “Sant Joan a redossa” Juaneda vol saber en quina data i quin va ser el procediment seguit, i si es va sol·licitar més d'un pressupost

L’equip de govern va comunicar a la resta de grups polítics que, tot i la suspensió de les festes de Sant Joan, creien oportú promoure o organitzar algunes activitats d’un anomenat “Sant Joan a redossa”, amb l’objectiu d’oferir algunes activitats als ciutadans sempre cumplint amb la normativa sanitària i de seguretat, i amb el criteri d’evitar aglomeracions i qualsevol altra situació de risc relacionada amb el Coronavirus.

En relació a aquest assumpte el Grup Municipal del Partit Popular presenta les següents, preguntes:

  1. En quina data, amb quin procediment i per quin import es va iniciar aquesta contractació?
  2. Si va ser per invitació o sol·licitant diversos pressuposts/propostes, a quines persones, empreses o entitats es va convidar o sol·licitar pressupost/proposta?
  3. Si s’ha resolt la contractació, a quina persona, empresa o entitat s’ha adjudicat o encarregat la feina i per quin import?
  4. Quina és la relació d’activitats de la proposta guanyadora, amb indicació del pressupost total, i desglossat per activitats, si s’ha presentat així?
  5. Si no s’ha resolt, per quin motiu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.