La Policia Nacional deté a Ciutadella dues persones per un delicte de lesions Els detinguts van agredir la víctima i la van deixar inconscient a terra, per després fugir del lloc

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella, van procedir a la detenció de dues persones de 33 i 21 anys d’edat, per un delicte de lesions a l’agredir un home als voltants del Pla de Sant Joan a Ciutadella i deixar-lo inconscient .

Una vegada que els agents de policia van rebre denúncia en què es referia que havia estat agredit per diverses persones, van iniciar les investigacions pertinents.

Fruit de l’agressió, la víctima va haver de ser assistida al centre de salut Canal Salat on va rebre diversos punts de sutura al nas així com diverses cures per la quantitat de contusions i laceracions que presentava.

La víctima va estar prop de 10 minuts insconscient a terra

Els presumptes autors de les lesions van agredir amb tal violència a la víctima que la van deixar inconscient, jaient a terra durant 10 minuts, que és quan una vianant es va trobar a la persona ferida i va donar avís a la sala del 091 de la Policia Nacional.

Després de diverses gestions d’investigació es va aconseguir identificar els presumptes autors de les lesions, un dels quals ja era conegut pels agents pels seus nombrosos antecedents policials, per procedir tot seguit a la seva detenció.
La investigació continua oberta per tal d’aclarir els motius de l’agressió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.