#SonamPerTu a Menorca: Per primera vegada es faran quatre concerts simultanis a totes les illes el 21 de juny, Dia Internacional de la Música Els concerts seran a l’Auditori de Ferreries, al Pati de Can Saura (Ciutadella), Convent de Sant Diego (Alaior) i a la Sala Orfeó (Maó)

 

L’Orquestra Simfònica Illes Balears, amb la conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, continua amb el cicle #SonamPertu i aquesta setmana el públic gaudirà de quatre concerts de petit format a Menorca. L’Auditori de Ferreries (18 de juny a les 20:30h), el Pati de Can Saura de Ciutadella (19 de juny, a les 20:00h), el Convent de Sant Diego d’Alaior (19 de juny, a les 20:30h), la Sala Orfeó (Maó) (21 de juny, a les 20:30h), i el Castell de Sant Antoni de Fornells (11 de juliol, a les 20:30h) seran els escenaris que grups de vent, corda i percussió ompliran de música.

Aquests concerts comptaran amb una programació variada amb obres de J. Brahms, G. Rossini o L. Bernstein, entre d’altres. A més, el dia 21 de juny, Dia Internacional de la Música, serà la primera vegada en la història que l’Orquestra Simfònica Illes Balears tocarà de forma simultània a totes les illes, a les 20:30 h.

Les actuacions es duran a terme seguint els protocols higiènics i de seguretat preparats per a la tornada de la Simfònica després del confinament. Així, els accessos als espais de concert tendran la distància senyalitzada i l’organització proveirà de gel hidroalcohòlic els assistents. L’ús de mascareta serà obligatori.

L’Orquestra Simfònica Illes Balears ha reprès la seva activitat amb un cicle de 60 concerts, entre finals de maig i setembre de 2020 a totes les illes. Sota el nom de #SonamPerTu, la Simfònica torna als escenaris de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera amb concerts de petit format amb grups de corda, vent i percussió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.