Decepció entre els empresaris menorquins pel resultat de l’corredor segur amb Alemanya

La iniciativa empresa perquè les Illes Balears puguin comptar amb un avanç en l’arribada de turistes va ser acollida positivament per PIME Menorca, però el resultat per a Menorca no ha estat l’esperat.

L’únic vol previst per a Menorca a finals del mes de juny no suposarà un avanç en l’inici de la temporada, atenent que les companyies aèries que han manifestat el seu interès a volar a Menorca ho faran a principis de juliol.

Hauria aprofitar aquest corredor per fomentar l’arribada de turistes d’altres destinacions amb més arrelament a Menorca aquests últims anys, com el francès, el portuguès i el més tradicional, el britànic.

Els empresaris esperen que des de l’administració insular es proposin a l’Ministeri de Sanitat aquests corredors i es gestioni de forma ràpida i àgil amb les companyies aèries i amb els empresaris menorquins l’arribada de turistes d’aquests països.

PIME Menorca reclama que s’iniciïn el més aviat possible per provar que efectivament Menorca és un territori segur i que està preparada per rebre als nostres visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.