L’Àrea de Salut de Menorca agraeix el suport i la solidaritat rebuda amb un vídeo d’homenatge El reconeixement va adreçat a la ciutadania, a les empreses, a les entitats socials i a les institucions

L’Àrea de Salut de Menorca vol agrair amb un vídeo totes les mostres de generositat i solidaritat que han rebut els equips dels centres de salut d’atenció primària i de l’Hospital Mateu Orfila durant l’estat d’alarma per vèncer la pandèmia de COVID-19.

El vídeo és un reconeixement a les gairebé noranta empreses i col·lectius de Menorca que han donat tot tipus de material (guants, màscares, bates, gorres, pantalles…) o han compartit els seus recursos de manera totalment desinteressada.

El reconeixement es vol fer extensiu a tota la població, pel civisme i la responsabilitat que ha demostrat quan ha estat necessari quedar a casa i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries; també als comerços i als treballadors que han continuat prestant serveis a la població; a les empreses que han hagut de tancar portes pel bé de tothom; a les administracions, per la feina coordinada durant tots aquests mesos tan difícils, i a les entitats i als voluntaris, per la seva dedicació i el seu temps.

L’agraïment és també per les nombroses mostres d’afecte i els gestos de suport envers els professionals. El gerent de l’Àrea de Salut, Romà Julià, afirma que «des del primer moment Menorca va respondre de manera exemplar i es va bolcar en la lluita contra el coronavirus. Mai podrem agrair prou tot el que hem rebut i l’escalf que hem sentit tots els equips de treballadors sanitaris i no sanitaris que formen part de l’Àrea de Salut de Menorca. Ara ens toca continuar treballant per procurar a tota la ciutadania la millor atenció sanitària possible».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.