Compte endarerre per a la Sitges-Ciutadella

La clàssica Regata Sitges-Ciutadella 2020, programada per el passat dia 12 de juny, va ser cancel·lada de comú acord amb el Club Nàutic Ciutadella i el Port d’Aiguadolç, co-organitzadors de la prova. El Club Nàutic Skipper i Difusió Nàutica, entitats responsables del Circuit de Regates d’Altura que agrupa tres regates emblemàtiques del Mediterrani Oriental (entre elles la de Ciutadella), va decidir cancel·lar l’edició d’aquest any 2020 del Circuit, que premia als millors classificats en la combinada de les tres proves que el conformen. La raó de la cancel·lació, la impossibilitat de garantir la celebració de totes les proves a causa de la crisi de la Covid-19.

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *