La família Triay Barber, dels xiringuitos “Es Bruc”, es fa càrrec de la gestió de l’Hotel Playa Santandria, l’antic Ses Set Voltes A més, a la planta baixa de l'hotel obrirà un nou xiringuito "És Bruc"

L’empresa Bosis 2007, de la família Triay Barber, a partir d’aquesta temporada s’ha fet càrrec de la gestió de l’Hotel Playa Santandria. Situat a peu de platja i a pocs quilòmetres del centre Ciutadella.  L’establiment, només per a adults i de categoria tres estrelles, compta amb 41 habitacions dobles amb terrassa amb vistes a la mar, menjador i solàrium amb espectaculars vistes a la platja de Santandria i piscina.

A més, a la planta baixa de l’hotel, Bosis 2007 obrirà un nou “És Bruc”, els emblemàtics xiringuitos també de la família Triay Barber que compten amb més de setanta anys d’història. És Bruc Santandria, que és així com es dirà, oferirà una cuina mediterrània, amb productes de proximitat, destacant els peixos de frescos del dia a la brasa, les carns de l’illa a la brasa, les amanides amb formatge Mahón-Menorca, les fritures variades, les hamburgueses casolanes i les postres també casolanes.

La nova direcció manté i reforça l’equip humà que fins al moment formava part de l’establiment.

La reobertura de l’hotel i l’obertura del nou xiringuito estan previstos per al proper divendres 26 de juny. Una nova etapa que pretén consolidar i ampliar horitzons per a aquest establiment aprofitant l’experiència dels nous gestors, ja que són propietaris de tres xiringuitos (És Bruc a Sant Tomàs, Son Parc i Son Bou) i de l’Hotel Rural Binigaus Vell.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.