Menorca suma 2 nous casos actius per coronavirus Es tracta de dos casos importats. Una parella jove resident a Menorca i provinent d'Estats Units

Foto: Antxón Castresana

Menorca suma avui dues noves infeccions per coronavirus. Es tracta d’una parella jove de Balears que ha viatjat a Menorca des dels Estats Units.
Van arribar a l’illa el matí del dimarts dia 16 i, des de llavors, han estat aïllats en quarantena a un pis de la família de la parella. El passat diumenge, dia 21, l’home va començar a tenir símptomes i es va posar en contacte amb el 061. Es van activar els equips UVAC i es van recollir mostres a la parella. Les PCR han donat positiu, i per tant, es tracta de dos casos actius, tot i que la dona està asimptomàtica. Els dos continuen aïllats al seu domicili, en seguiment per part dels equips UVAC.

Tot i que van arribar sense cap simptomatologia, la parella va decidir passar quarantena a casa per precaució i no han sortit del pis on resideixen, ni han estat en contacte amb altres persones. Durant tot el trajecte fins Menorca van portar mascaretes i, al barco des de Barcelona, van passar la nit sols a un camarot.

No es tracta d’una parella que hagi viatjat als EEUU i hagi retornat a Menorca, sinó que residien als Estats Units des de feia un temps i van decidir retornar a l’illa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.