Alaior acollirà el concert de tribut a Pink Floyd a càrrec del grup ‘The Other Side’

El pati de l’IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior acollirà el dissabte 4 de juliol, a les 22h, un dels viatges musicals més exitosos dels últims anys a Menorca, el tribut a la banda britànica Pink Floyd, a càrrec de l’agrupació illenca The Other Side.

El grup, liderat pel cantant Shanti Gordi, va crear l’any 2011 aquest projecte tan ambiciós que els ha dut a recórrer en nombroses ocasions la península i part d’Europa.

Aquest serà el primer concert que durà a terme la banda després del confinament. Tota una sobredosi de rock simfònic, un increïble espectacle de llums, projeccions, una sòlida posada en escena i una potència contagiosa que, durant 2h i mitja, farà gaudir a tots els seguidors del repertori d’una de les bandes més icòniques i emblemàtiques del panorama musical del segle XX.

L’espectacle permet viatjar al passat on Pink Floyd era amo i senyor del panorama underground i psicodèlic dels anys 60 i 70. The Other Side reviu al grup amb una fidelitat absoluta als clàssics de la banda britànica cercant sempre el so més pur. Sens dubte, una de les interpretacions més aconseguides del país.

El concert es realitzarà amb totes les mesures de prevenció i seguretat sanitàries, i, d’aquesta manera, el públic haurà de romandre assegut durant tota l’actuació. Així mateix, si no es pot mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres durant l’entrada i la sortida del recinte, serà imprescindible i obligatori portar mascareta.

Les entrades ja es troben a la venda als bars Ca na Divina, Escacs, Transparent i Géminis per un preu de 7 euros anticipada, o per 10 a taquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.