Cs Ciutadella denuncia la manca de previsió de l’Ajuntament i exigeix ​​responsabilitats polítiques per les aglomeracions per Sant Joan

El grup municipal de Cs Ciutadella denuncia la manca de previsió de l’equip de govern i exigeix ​​responsabilitats polítiques davant les aglomeracions produïdes dimarts davant Cas Comte, palau d’on havia de sortir enguany el Caixer Senyor a les 14h.

Des de la formació taronja recorden que els ciutadans han de complir les normes i les autoritats són les responsables de fer-les complir. En aquest sentit cal ser contundents i respectar als ciutadans que sí que compleixen amb les normes establertes.

“En aquest sentit, des de Cs volem recordar a l’Ajuntament que no n’hi ha prou amb apel·lar a la responsabilitat de la gent i que l’equip de govern ha d’assumir la seva falta de previsió i control. Considerem que s’han d’assumir responsabilitats polítiques i l’Ajuntament no ha de excusar-se i fer recaure tota la responsabilitat als ciutadans”.

Per Cs Ciutadella és molt important que s’elabori un pla de seguretat i una previsió del que pot passar, així com un seguiment i un control que es compleixi el pla establert.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.