Guiem Soldevila actuarà a l’IXè Concert de Lluna Plena a la Torre den Galmés

Guiem Soldevila, un dels grans cantautors de Menorca, actuarà el pròxim diumenge 5 de juliol a l’IXè Concert de Lluna Plena, al fascinant i envoltant espai de la Torre den Galmés.

Acompanyat per Pau Cardona al cello, Violant Menorca al violí i Geliah Dansànima a càrrec de la dansa, Soldevila farà un repàs dels seus discs, ‘Orígens’ (2008), ‘Nura’ (2011), una musificació del poema de l’escriptor Ponç Pons, ‘Amoramort’ (2014) i ‘Fins demà o la propera metamorfòsi’ (2018), centrant-se més en aquest últim, la seva obra més recent.

A més, l’artista també té previst presentar per primera vegada en directe la seva nova cançó, ‘Windows’, una peça clau del seu nou disc que s’estrenarà el 2021.

L’esdeveniment es realitzarà amb totes les mesures de prevenció i seguretat sanitàries, i, d’aquesta manera, el públic haurà de romandre assegut durant tota l’actuació. Així mateix, si no es pot mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres durant l’entrada i la sortida del recinte, serà imprescindible i obligatori portar mascareta.

Les entrades ja es troben a la venda als bars Ca na Divina, Escacs, Transparent i Géminis per un preu de 7 euros anticipada, o per 10 a taquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.