Assemblea anual ordinària de les Cooperatives agro-alimentàries Illes Balears

Ahir migdia es va celebrar a la seu de Cooperatives agro-alimentàries Illes Balears al Polígon de Son Llaüt, a Santa Maria del Camí, l’ assemblea anual ordinària de les cooperatives sòcies de l’entitat. Un total de 13 persones en representació de les cooperatives i SAT’s Agromallorca, Camp Mallorquí, Fruits Secs, Fruita Bona, Ecoïlla, Cooperativa de Llucmajor, Cooperativa de Sóller, Cooperativa de Sant Joan, Cooperativa Bessoners, Cooperativa Pollença i Cooperativa d’Inca van assistir presencialment a la reunió i els representants d’altres 6 cooperatives van participar de manera virtual.

Tal com era de preveure, no hi ha hagut novetats i la Memòria d’Activitats ha estat aprovada per unanimitat així com també el Pla d’Actuacions previstes per aquest 2020. Els principals objectius que es marca Cooperatives agro-alimentàries Illes Balears per aquest 2020, són els següents:

1.- Incrementar la rellevància del cooperativisme agroalimentari a nivell intern.

2.-  Incrementar la rellevància del cooperativisme agroalimentari a nivell extern.

3.- Reforçar la inter-cooperació econòmica.

4.- Formació en tots els àmbits del sector.

5.- Impulsar la incorporació de la dona en los òrgans de direcció de les cooperatives ( Consells Rectors).

6.- Impulsar la Innovació.

7.- Millorar la gestió de les Cooperatives.

8.- Impulsar el relleu generacional a les cooperatives i en els seus consell rectors.

La presidenta Jerònima Bonafè, va mostrar la seva satisfacció i parlant en nom de tots els associats, va felicitar per les tres noves incorporacions a l’entitat (Ecofeixes, Tramuntana Viva Mallorca i Bessoners) que demostren que els pagesos i pageses continuen confiant en el model cooperatiu i en Cooperatives agro-alimentàries Illes Balears, ens que ajunta totes les cooperatives del sector  agroalimentari de les Illes. Per aclamació s’ha aprovat l’ingrés de les noves sòcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.