Actes 8 Març

Casado contraposa la “nova normalitat de la desocupació” amb la “normalitat d’un PP que quan governa crea ocupació” El líder afirma que el PP "estendrà la mà però també dirà el que li cal a Espanya per a sortir d'aquest mal pas"

El president del PP, Pablo Casado

ACN Madrid .- El president del PP, Pablo Casado, ha participat en un míting dels populars a Galícia per donar suport al candidat a la Xunta, Alberto Núñez Feijóo. I des d’aquest acte ha aprofitat per carregar contra la gestió i el tarannà que ha impulsat el govern socialista d’Espanya durant la pandèmia del coronavirus. En aquest sentit, ha contraposat la “nova normalitat de la desocupació i la divisió” que atribueix a Pedro Sánchez, amb la “normalitat del PP, que quan governa crea ocupació, uneix als espanyols i millora el benestar”.

Casado ha defensat que el PP és el partit més “transversal” i que és “l’únic que representa i acull als espanyols que volen viure tranquils en una nació unida sense que el sectarisme catalogui la gent”. En aquest sentit, ha advocat per preservar “la concòrdia constitucional i la convivència diària fugint dels blocs de confrontació però sense eludir la responsabilitat de fer oposició”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.