Dolores Boettcher. Traç i color en llibertat

El proper divendres dia 3 de juliol s’inaugurarà al centre d’Art Ca n’Oliver de Maó, l’exposició “Dolores Boettcher, traç i color en llibertat” a les 20,00 h.

L’exposició, amb caràcter antològic, vol retre un doble homenatge a Dolores Boettcher, com a pintora i dibuixant, i com a professora. Es tracta d’una oportunitat única de contemplar la seva producció, que es va veure per última vegada a l’exposició organitzada per l’ajuntament de Maó l’any 2007 al claustre del Carme.

 L’exposició, de caràcter itinerant, es va iniciar a la sala d’exposicions d’El Roser de Ciutadella el 18 de gener i ha estat oberta fins el 27 de juny.

 Neix a Nova York, U.S.A., el 1935, on es llicencia en Belles Arts, arriba a Menorca a principis dels anys setanta. Des de llavors la seva activitat artística s’ha dividit entre la personal, com a dibuixant i pintora, i la professional, com a professora.

 L’any 1972 inicia la seva activitat docent a l’illa i esdevé en un referent en l’educació artística dels darrers quaranta anys, despertant multitud de vocacions artístiques. Les seves classes al col·legi Sant Josep, l’Institut Joan Ramis, l’escola Municipal de pintura de l’ajuntament de Maó i les de l’Ateneu de Maó són encara avui recordades pels seus alumnes. Durant anys, a l’Ateneu, organitzà sessions de dibuix al natural que atragueren molts pintors i pintores reconeguts avui arreu. L’exposició vol retre homenatge al seu vessant educatiu recollint textos, imatges i obres dels seus alumnes.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *