El Consell Insular anuncia el guanyador del concurs de cartells pel Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

El Consell Insular de Menorca ha escollit ja les tres obres guanyadores del concurs per a la selecció d’un cartell pel Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. El primer premi ha estat per Andrea Carreño Marqués amb l’obra ‘Inefable’; el segon premi ha estat per Cristina Canovas Lopez amb l’obra ‘Una Cuerda’, i el tercer premi ha estat per Aina Rodríguez Allés amb l’obra ‘Xocs’.

 L’obra guanyadora serà el cartell institucional del Consell Insular que es penjarà a les seus del Consell Insular, ajuntaments, centres cívics i biblioteques. A més a més, a l’entrada del Consell Insular de Maó estan exposades totes les obres participants del concurs des d’ahir divendres 26 de juny. 

Aquesta iniciativa es va engegar amb la voluntat d’estimular i fomentar la participació de la ciutadania en la construcció d’una imatge positiva i no estereotipada de la diversitat de gèn

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *