Actes 8 Març

Es convoquen ajudes per a actuacions de foment de l’ús de la llengua catalana Es destinaran 225.000 € a entitats sense ànim de lucre i ajuntaments

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, a través de la Direcció General de Política Lingüística, ha convocat ajuts destinats a actuacions per fomentar l’ús de la llengua catalana. L’import total és de 225.000 euros i se’n poden beneficiar ajuntaments i entitats sense ànim de lucre. 

Les activitats que poden beneficiar-se de l’ajuda han d’haver-se dut a terme entre l’1 de novembre del 2019 i el 31 d’octubre del 2020. S’hi encabeixen projectes de voluntariat lingüístic, activitats formatives, de lleure, de promoció de la integració lingüística i de sensibilització. El termini per presentar les sol·licituds és fins al dia 10 de juliol.

La directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, ha comentat que aquestes ajudes són molt importants per a la normalització de la llengua catalana, ja que permeten “donar suport a altres agents implicats en el procés de normalització lingüística (societat civil i ajuntaments), que fan feina des de la base”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.