Sánchez, davant dels rebrots: “Podem ser murs o transmissors. Siguem murs i no llencem tot l’esforç fet” El president retreu al PP que hagi deixat "sol" el govern espanyol i critica la seva recepta per afrontar la crisi

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en el míting dels socialistes gallecs a Ourense, el 27 de juny de 2020.
ACN Ourense .- El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha aprofitat la seva participació a un míting dels socialistes gallecs a Ourense per demanar als ciutadans que no es relaxin davant els rebrots de coronavirus que van sortint a tot l’Estat. “Gaudim de la normalitat recuperada però no abaixem la guàrdia en les mesures de seguretat. Podem ser mur o transmissor. Siguem mur i no llencem pel terra tot el que hem hagut de fer”, ha sentenciat. En aquest sentit, ha volgut retreure al PP que durant tota la crisi sanitària per la covid-19 hagi “deixat sol el govern”. “Ho hem fet sense el suport del PP, que ha dimitit de la seva responsabilitat d’Estat”, ha dit.
En aquest sentit, ha volgut posar en dubte que el PP tingui cap capacitat de col·laboració ni de fer una gestió adequada de la crisi econòmica, social i sanitària. “Si no fa costat durant la pitjor crisi, quan ho farà? En lloc de sumar, ha crispat; ha seguit el camí que li marcava la ultradreta”, ha dit. A més, ha carregat contra la fórmula que, segons Sánchez, és la recepta del PP per a cada crisi. “La seva màxima sempre és imposar, retallar i bloquejar”, ha definit, tot afegint que amb eleccions com la de Galícia s’està posant en joc “quina resposta es dona a la crisi: el ‘salvi’s qui pugui’ del PP o el no deixar ningú enrere dels socialistes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.