Xoriguer dóna “sabor” a la nova normalitat Destil·leries Xoriguer celebra l'estiu 2020 amb esdeveniments en enclavaments singulars i promoció de la producció cultural de Menorca

Destil·leries Xoriguer se suma a la nova normalitat amb esdeveniments en enclavaments singulars i promoció de la producció cultural de Menorca. Les dues primeres cites de l’estiu 2020 tindran lloc aquest cap de setmana a Binidalí i Maó en dos esdeveniments en els quals el gust de Xoriguer acompanyarà a qui desitgin gaudir d’un ambient relaxat i de la millor música d’artistes locals.

La primera d’aquestes cites tindrà lloc a Binidalí Beach Bar “Som Sis”, el dissabte 27 de juny, entre les 18:30 i les 22:30 hores. Pomada Xoriguer acompanyarà el club menorquí en la celebració del seu sisè aniversari, una festa que també comptarà amb streetfood i la música de Wanderlust Menorca i de DJ Fede García.

La segona, serà el concert “Cantautors de Menorca”, que, amb el patrocini de Destil·leries Xoriguer, se celebrarà a l’Orfeó Maonès, diumenge 28 de juny, a les 21 hores (aforament limitat, amb invitació) i es podrà seguir per streaming al canal de YouTube de Wanderlust Menorca, una de les formacions participants.

Al recital, organitzat per Acustic Menorca i Wanderlust Menorca, i participaran a més Dani Juanico, Ara Martí, Lara Pons, Gessamí Boada, Aikau, Àlex MEMU, Mar Rodríguez, Maria Fortuny i Peus a Terra. Els que assisteixin físicament hauran de guardar les corresponents mesures de seguretat i podran gaudir de la Barra Xoriguer i Pomada que gestionarà “Sa Finestra des Bar”.

“Tot i que el context és molt complicat, més amb la suspensió de les festes patronals, volem que Xoriguer segueixi sent part de l’estiu menorquí. Amb motiu del 75 aniversari de Destil·leries Xoriguer, a més d’esdeveniments puntuals, la nostra intenció és que ‘Cantautors de Menorca’ giri per tota l’illa i permeti gaudir de la creació artística autòctona de el gust de Xoriguer “, expliquen des de Destil·leries Xoriguer.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *