ACTUALITAT-PARRICIDI A CIUTADELLA Detingut un jove de 31 anys per matar presumptament la seva mare a Ciutadella Els fets han ocorregut a primeres hores del matí a Cales Piques

Agents de la Policia Nacional han detingut un jove de 31 anys aquest matí a Cales Piques (Ciutadella) per matar, presumptament, la seva mare i causar ferides greus al seu pare. El succés s’ha produït als voltants de les 6,30 hores del matí, després d’una acalorada discusió entre fill i mare. El jove pateix esquizofrènia ha apunyalat a la mare i després de matarla, ha ferit també de gravetat al pare.

Els policies s’han trobat morta a la mare de 63 anys amb signes de violència. Han detingut el fill de el matrimoni, de 31 anys d’edat, que havia fuit del lloc dels fets i ha estat detingut a les rodalies a les set del matí.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *