El Festival Pedra Viva repeteix l’experiència educativa de Cantera Viva

Cantera Viva és el programa educatiu del Festival Pedra Viva destinat a joves d’entre dotze i divuit anys amb l’objectiu d’apropar-los a la música i les arts escèniques des d’un vessant crític. Junts intenten desxifrar l’art i debatre’l en grup forjant una mirada analítica i sensible.

El programa es realitza de forma paral·lela al festival amb una duració aproximada de dos mesos. El funcionament del projecte és a la pràctica senzill: els joves participants assisteixen de forma gratuïta als espectacles organitzats per Pedra Viva i, posteriorment, ens trobem per comentar l’actuació i participar d’algun taller formatiu relacionat amb la proposta artística de la setmana següent.

La inscripció i participació al programa és totalment gratuïta però es demana cert compromís amb participants. Les sessions i tallers són tots els dilluns d’11 a 13h, a banda de l’espectacle dels dimecres. D’entre el total d’inscrits se selecciona una quinzena de joves perquè comencin a picar pedra…

 El programa va destinat a joves d’entre 12 i 18 anys  que tenguin interès pel món cultural. Per inscriure’s només cal escriure un e-mail a info@pedravivamenorca.com explicant qui són, què fan, què els interessa i perquè els hi agradaria formar part del projecte Cantera Viva. A més de tot el que vulguin explicar! 

PROGRAMA D’ACTIVITATS 2020

 6 Juliol

Les arrels en la paraula: Glosat – Zès Coll, glosador

13 Juliol

Taller de meditació – Blanca Muñoz, terapeuta

20 Juliol

Taller de cant coral – Isabel Juaneda, directora de la Capella Davídica

27 Juliol

Les arrels en el moviment: Folklore – Jordi Cardona, músic i professor de ball de bot

3 Agost

Claus per gaudir d’una òpera – Maria Camps, cantant

10 Agost

Visita guiada Illa del Rei. Com situar Menorca en el panorama internacional de la cultura– Mar Rescalvo, gestora cultural

17 Agost

Taller de percussió amb pedres – Mercè Orleans, grup Esclat

24 Agost

Creació d’una peça electrònica a partir d’una melodia antiga – Ricard Triay, DJ

31 Agost

Taller d’expressió oral – Victor Genestar, actor

7 Setembre

Anàlisi i comunicació d’una experiència – Anna Gornès, equip Pedra Viva

 

 

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *