Actes 8 Març

Nou cas de coronavirus no importat a Menorca i que delata la presència del virus a l’illa Es tracta d'una menorquina de 79 anys que reb atenció per part de les UVAC

Foto: Antxón Castresana

Menorca suma avui un nou cas de coronavirus, i no es tracta com els 5 darrers d’un cas importat, sinó d’una persona resident a l’illa.

Es tracta d’una dona menorquina de 79 anys que va acudir a urgències de l’Hospital Mateu Orfila per a una patologia de la vista i a qui se li va fer una PCR per protocol abans de rebre tractament a la càmerahiperbàrica. El test va donar positiu. La dona es troba bé i està en el seu domicili en seguiment per part dels equips UVAC. Del rastreig i estudi de contactes que s’ha fet d’aquest cas, tots els test han estat negatius.

Des del Mateu Orfila s’ha informat que aquesta dona no té cap relació amb ni la parella que va tornar dels Estats Units, ni amb la parella que va tornar de Bolívia. És un cas completament independent de la resta. Tampoc ha anat recentment de viatge. No és un cas importat. El que posa de manifest que el virus continua present a l’illa.

Amb aquets darrer cas, ara mateix a Menorca tenim 3 casos actius de Covid-19 i tots en seguiment a domicili, i 2 casos més no actius en seguiment per part d’Atenció Primària.

També hi ha 2 professionals que es troben en aïllament.

Amb aquest nou positiu: el total de casos acumulats de Menorca és de 115.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.