Mata la seva mare amb una arma blanca i intenta matar el seu pare a  Cales Piques, a Ciutadella El detingut va actuar contra la seva mare i va carregar per odi, amb un ganivet, provocant-li la mort després de diverses punyalades

Diumenge passat, agents de la Policia Nacional i en col·laboració la Policia Local a Ciutadella, van procedir a la detenció d’un jove de 31 anys per un delicte d’homicidi dolós, al matar intencionadament a la seva mare i ferir de gravetat al seu pare.

Els fets van passar diumenge passat, a les 6.30 hores del matí, quan diverses dotacions de la Policia Nacional i de la Policia Local de Ciutadella, van acudir a un domicili per una agressió amb arma blanca d’una persona als seus pares.

Quan la patrulla policial va arribar a el domicili, van observar al pare manifestant que el seu fill havia apunyalat la seva dona, és a dir, la mare del presumpte autor.

Els agents van constatar que al domicili no es trobava el presumpte homicida, localitzant la víctima estirada al sofà, inconscient amb múltiples punyalades d’arma blanca, pel que van sol·licitar una ambulància al mateix temps que li van iniciar els primers auxilis.

Els agents van realitzar una batuda conjunta per la zona i als pocs minuts una patrulla de la Policia Local va observar al presumpte autor que caminava descalç en direcció a casa dels seus pares, manifestant que anava a veure la seva mare, ja que moments abans el seu pare havia matat la seva mare, amb un ganivet i l’havia intentat a matar ell, podent fugir de l’indret.

Pocs minuts més tard, es va confirmar la mort de la mare

Instants després es va confirmar la mort de la víctima per les múltiples ferides d’arma blanca que presentava, i una vegada que els agents van corroborar tots els indicis d’investigació possibles, es va procedir a la detenció del jove, fill de la morta, com a presumpte autor d’ un delicte d’homicidi dolós i lesions greus contra al pare.

Un cop ja en dependències policials, el presumpte autor va confessar que havia matat la seva mare usant un ganivet i una navalla a dues mans i que posteriorment va atacar al seu pare, rebent una punyalada a l’esquena.

Determinació del gas, calant foc a papers

Els agents encarregats de la investigació van recaptar proves, evidències i indicis que haurien determinat que existia malvolença cap a la mare, actuant contra ella amb virulència, usant un ganivet i una navalla en dues mans, clavant-li nombroses punyalades en diverses zones del seu cos. Després va agredir el pare produint-li una lesió a l’esquena.

A més van poder esbrinar que el presumpte autor havia obert els cremadors de gas d’una cuina auxiliar situada en un altre habitacle i havia calat foc a uns papers, sent el pare qui va apagar el foc i va desconnectar la vàlvula de gas.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *