Part del centre de Ciutadella, demà sense llum

E-Distribución deixarà demà matí sense servei elèctric als veïns i comerciants de la plaça de la Catedral i placeta del Roser a més dels carrers Major del Born, Roser, Dolors i Sant Jeroni des de les 8,30 del matí a les 2 del migdia. Aquesta tallada de llum coincideix amb el primer dia de la nova temporada turística.

També es preveuen tallades de subministrament a altres punts de l’illa com a Ferreries, també demà de 19,00 a 20,00 h afectant l’Avda Son Morera, Bisbe Sever, Fred, Màrtirs, Mestre Obrador, Reverend Guillem Coll, Pare Huguet, Verge del Toro, Guillem Coll-Ferreries i la carretera general.

El 2 de juliol l’apagada afectarà Es Mercadal de 09,00 a 14,00 h a l’Avda Port d’Addaia, Port d’Addaia, Port Llum Addaia i Sant Bonaventura.

El 3 de juliol a Mercadal i Alaior de 9 a 13,30 h Camí den Kane, Sa Roca, Camí de Biniguarda, Santa Eularieta i Santa Eulàlia. També de 08,45 a 14,00 h a Ferreries carretera des Mercadal, afectant els llocs de Terra Rotja, So n’Arret i So n’Arró Gran.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *