Augmenta un 369% l’interès dels balears per les cases amb vista exterior, segons LACOOOP "El confinament per la crisi de la COVID-19 ha portat al fet que molts balears es plantegin canviar de casa i busquin un habitatge que s'ajusti a les seves necessitats, gustos i preferències", afirma Mònica Abril, responsable de LACOOOPEstudios.

Amb vista exterior, terrassa i piscina comunitària, així és la casa en règim de cooperativa més buscada pels balears durant els últims mesos, segons es desprèn de l’última anàlisi realitzat pel departament d’Estudis de LACOOOP, el cercador especialitzat de cooperatives d’habitatges.

Així, des del 10 de març al 22 de juny de 2020, la recerca habitatges amb vista a l’exterior ha crescut un 369%, mentre que l’interès per cases amb terrassa i amb piscina comunitària ha pujat un 346% i un 263%, respectivament .

Seguidament, els factors més demandats pels residents de les Illes Balears són les cases amb traster (+ 223%), amb vestidor (+ 205%) i amb piscina privada (+ 186%).

En base a aquests resultats, la responsable de LACOOOPEstudios, Mònica Abril, ha assenyalat que “el confinament per la crisi de la Covid-19 ha portat al fet que molts balears vulguin mudar-se o adquirir un habitatge que s’ajusti a la seva casa ideal”, el que ha propiciat que “els habitatges en règim de cooperativa s’hagin situat com la primera opció de cerca gràcies a l’estalvi, qualitat i garanties que ofereixen”.

Cercador més potent i complet del mercat

Amb més de 60 filtres, la plataforma LACOOOP (lamadredelascooperativas), no només segmenta per paràmetres convencionals (ciutat, preu, tipologia …), sinó que va més enllà, i identificar les necessitats, gustos o preferències dels seus usuaris perquè la seva recerca sigui directa i eficaç.

D’aquesta manera, s’ofereixen nombroses opcions per trobar una casa a mida, en funció de si és apta per a persones amb mobilitat reduïda, si té energia solar, cuina amb illa, porter físic, càrrega elèctrica al garatge o si està a prop d’escoles , supermercats o transport públic, entre molts altres.

El motor de cerca que ofereix lamadredelascooperativas de manera gratuïta es basa en la integració de Big Data, xarxes socials i un algoritme propi que permet trobar, de manera activa, el “match perfecte” entre usuari (cercador d’habitatge) i producte (casa ideal). I tot això a preu de cost, ja que a l’tractar-se d’una cooperativa els costos associats a intermediaris es redueixen a mínim.

“Gràcies a la nostra plataforma podem avaluar la demanda i analitzar a l’detall els gustos i interessos dels nostres usuaris a l’hora d’adquirir un habitatge en règim de cooperativa” ha remarcat Mònica abril.

LACOOOPEstudios

LACOOOPEstudios és una àrea pertanyent a el cercador LACOOOP, té com a objectius avaluar la demanda d’habitatges de el sector en territori espanyol; realitzar mètriques per zones, ciutats i províncies; oferir informació clau i actualitzada de l’mercat immobiliari; avaluar riscos i posar en valor a les cooperatives com la manera més intel·ligent i segura d’adquirir un habitatge (estalvi / qualitat vs compra en règim convencional).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.