Puigdemont, Sànchez, consellers i els presos del PDeCAT convertiran JxCat en el seu partit en una assemblea el 25-J L'expresident obvia Bonvehí i anuncia la constitució d'una "eina transversal, plural i eficaç" al servei de la República

L’expresident Carles Puigdemont que acompanyà l’exconseller Lluís Puig a la seva arribada al Palau de Justícia de Brussel·les el 23 de juny de 2020.
ACN Barcelona .- Ja és oficial: Carles Puigdemont impulsa un nou partit. L’expresident de la Generalitat ha anunciat la presentació de la seva nova formació i n’ha convocat l’assembla constituent pel proper 25 de juliol. Ho ha fet a través d’un manifest publicat a Twitter a les 19 hores d’aquest dijous, que també han compartit el president de la Crida, Jordi Sànchez, consellers del Govern com Meritxell Budó o Damià Calvet i els presos del PDeCAT. L’objectiu és crear Junts per Catalunya en el seu partit, que defineixen com una “eina transversal, plural i eficaç” al servei de la República i les persones. Puigdemont obvia així el president i la majoria de la direcció del PDeCAT, David Bonvehí, que volia mantenir les negociacions. La trencadissa ja és un fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.