Entrega de diplomes ONA Ioga Online

El passat divendres 26 de juny, va tenir lloc a la seu del Consell Insular de Maó, l’entrega de diplomes als/les instructors/es participants de la proposta ONA IOGA Online que es desenvolupà durant els mesos de confinament, conseqüència de l’estat d’alarma declarat per la Covid-19.

Presenciaren l’acte elconseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, qui va fer entrega dels diplomes a Rebeca Díez, Jessica Puertas i Antònia Llambias. També van ser presents a la reunió, Carmen Sunyer, cap de servei de l’àrea d’Esports, i Ester Van Walre, del Projecte ONA de la mateixa àrea.

Maria Marquès, Sion Torres, Laia Hernando, Gabriel Pena i Siobhan Tomlin, la resta d’instructors/es participants de la proposta, no pogueren assistir a l’acte.

La iniciativa ONA IOGA, plantejada originàriament de manera presencial dins el marc dels Jocs Esportius Municipals 2020, en la qual es proposaven vuit MasterClass de Ioga a desenvolupar en cada un dels municipis de l’illa, va veure’s suspesa en la segona sessió programada per dia 15 de març a Es Castell, després de l’èxit assolit l’anterior cap de setmana a Ferreries.

El Projecte ONA, Dona, Activitat Física i Esport, d’igual manera que ho fes amb la resta de programes que tenia actius abans del confinament, es va veure amb la necessitat de reinventar la proposta. D’aquí que s’adaptés al format digital, comptant amb la participació voluntària de tots/es els/les professors/es de ioga prèviament seleccionats/des per l’ONA IOGA inicial.

L’equip de treball del Projecte ONA, vol transmetre el seu agraïment, en primer lloc, a tots/es els/les instructors/es que, tot i les condicions presentades, van voler donar suport al projecte i participar en la proposta Online, i que, al mateix temps, van veure’s obligats/des a reinventar-se, actualitzant les seves classes a nous formats digitals. En segon lloc, vol donar les gràcies a totes aquelles persones que visualitzaren les sessions publicades setmanalment al canal de YouTube Menorca Illa de l’Esport i les gaudiren de la mateixa manera que si fossin presencials.

Tot i ser plenament conscients que aquest imprevist històric ha suposat un esforç, molts de canvis i una readaptació imposada per a moltes persones, es pot afirmar, una vegada més, que l’esport i l’activitat física han contribuït de manera molt positiva en el benestar físic i psicològic d’aquelles persones que han apostat per continuar amb la seva pràctica, fent front a les adversitats existents.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *