Mor la filleta que va caure ahir migdia a una piscina de Ciutadella

Segons ha informat l’IbSalud, la filleta de dos anys que va caure accidentalment ahir migdia a  una piscina de Ciutadella, d’una de les zones d’hortals del Camí de Punta Nati, ha mort aquesta matinada.

La petita  atesa  a l’Hospital Mateu Orfila, a Maó, si bé els metges van optar per ordenar el seu trasllat urgent a l’Hospital Universitari Son Espases, a Palma, amb l’objectiu d’intensificar els protocols mèdics de recuperació destinats a salvar la vida de la menor, però degut a la seva gravetat van ser els equips de l’UCI pediàtrica els que es van desplaçar urgentment a Menorca per a intentar estabilitzar-la, però degut a la seva gravetat no va poder ser, i finalment ha mort aquesta matinada.

Els fets van tenir lloc ahir al voltant de les 12 del migdia. Res més donar-se la veu d’alarma sobre l’ofegament de la petita, efectius del SAMU 061 es van desplaçar fins a l’escenari de l’accident i durant una hora, aproximadament, van tractar de reanimar la filleta a través de maniobres cardipulmonars d’urgència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.