Noves licitacions: Educació acaba de publicar la licitació de les obres de millora de l’IES Josep Miquel Guàrdia i del CEIP Francesc d’Albranca, de Menorca Les dues actuacions suposen una inversió de més de 548 mil euros i són obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de reforma a dos centres de Menorca, la de l’IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior i  del CEIP Francesc d’Albranca d’Es Migjorn Gran. Els dos projectes surten a licitació per més de 548 mil euros.

Aquestes obres constitueixen actuacions previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 (PIE 2016-2023). El primer dels projectes a l’IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior és una reforma necessària que dotarà d’espai al centre i beneficiarà als actuals 505 alumnes. I el segon, al CEIP Francesc d’Albranca, d’Es Migjorn Gran  millorarà els exteriors del centre i beneficiarà als actuals 133 alumnes.

Més de 398 mil euros per reconvertir espais a l’IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior

Amb un pressupost de 398.057 euros i un termini d’execució de 6 mesos, es preveu la reforma de l’antic gimnàs i vestidors del centre. L’actuació prevista reconvertirà el gimnàs i vestidors en tres espais diferents i dotarà de nous espais a l’IES.

El projecte de reforma comprèn les actuacions següents:

  • Reconversió dels espais en 3 aules polivalents i 1 aula de petit grup
  • Creació de 2 despatxos
  • Construcció d’un nucli de banys per l’alumnat.

Obres de millora al CEIP Francesc d’Albranca d’Es Migjorn Gran

 Amb un pressupost de 150 mil euros i un termini d’execució de 9 setmanes, es preveu la substitució de fusteries exteriors de l’edifici principal del centre.

Es tracta de substituir de les fusteries exteriors (fusteries i lamel·les) corresponents a l’edifici principal on s’ubiquen les aules, lavabos i despatxos professorat, tant en planta baixa com en planta primera.

Una vegada publicat en la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquestes dues actuacions de més de 548  mil euros, són obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *