Educació invertirà més d’1,1 milions d’euros en equips de protecció per als treballadors del centres educatius públics La Conselleria adquireix els equips de protecció individual per als treballadors dels centres educatius  públics de les Balears

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca contracta diferents subministraments per a l’adquisició d’equips de protecció individual per als treballadors dels centres educatius a fi d’acomplir els protocols elaborats per fer front a la COVID-19. Una inversió total de més d’1,1 milions d’euros destinats a mascaretes higièniques d’un sol ús per al professorat, personal no docent i alumnat; pantalles facials, mascaretes FFP2 i bates de protecció (protocol per a casos de símptomes compatibles amb COVID-19), i gel hidroalcohòlic.

Ahir, es va informar al Consell de Govern sobre l’adquisició d’aquests equips de protecció individual per als treballadors dels centres educatius a fi d’acomplir els protocols elaborats per fer front a la COVID-19. Es farà a través de dos contractes diferents per via d’emergència per un import total d’1.177.206 €.

Per una part, s’han destinat 283.704 € per a l’adquisició d’EPI per al compliment dels protocols de la FASE 2, FASE 3 i Programa d’Acompanyament Escolar (PAE) als centres educatius de les Illes Balears. Concretament es van adquirir 6.900 mascaretes higièniques d’un sol ús destinades al professorat, al personal no docent i l’alumnat, així com 2.324 pantalles protectores facials, 2.365 mascaretes FFP2, 1.705 bates de protecció i 5.059 litres de gel hidroalcohòlic, en compliment al protocol per a casos de símptomes compatibles amb COVID-19.

El segon contracte té un import màxim de 893.502 euros i fa referència a l’adquisició d’EPI per al compliment dels protocols de la nova normalitat amb vista a l’inici del curs 2020-2021.

S’adquiriran 67.274 mascaretes higièniques reutilitzables (professorat i personal no docent); 56.100 mascaretes higièniques d’un sol ús (per a l’alumnat que no en dugui); 3.366 mascaretes quirúrgiques; 873 pantalles facials; 2.835 mascaretes FFP2 i 2.835 bates de protecció (protocol per a casos de símptomes compatibles amb COVID-19), i 424.495 litres de gel hidroalcohòlic.

Cal destacar que amb aquestes adquisicions de material es compleixen les normatives marcades per la Conselleria de Salut i Consum, incloses en la Resolució de mesures excepcionals de prevenció, contenció, coordinació, organització i funcionament per als centres educatius no universitaris de les Illes Balears per al proper curs 2020-2021 per fer front a la COVID-19; a la vegada que es garanteix la màxima seguretat en els centres educatius per al proper curs.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *