Actes 8 Març

‘Fem poble! Compra i Xala a Alaior’ la campanya per promocionar el comerç local de l’Ajuntament d’Alaior

L’Ajuntament d’Alaior ha engegat una campanya de promoció del comerç de proximitat baix al lema ‘Fem poble! Compra i Xala a Alaior’, amb l’objectiu de recolzar al comerç i l’hostaleria local, sensibilitzant i conscienciant a la ciutadania de la importància, ara més que mai, de comprar als negocis del municipi.

D’aquesta manera, es dura a terme la promoció a través de cartelleria, xarxes socials i els mitjans de comunicació per fomentar el consum a les petites i mitjanes empreses del terme municipal.

A més, el consistori també distribuirà entre tots els establiments bosses de material reciclable per regalar als clients, amb el mateix disseny.

José Luis Benejam, batle d’Alaior ha destacat que «el teixit comercial d’Alaior necessita la nostra ajuda. Els nostres comerços i establiments no només contribueixen al desenvolupament del municipi, sinó que aporten dinamisme, identitat i riquesa i són un pol d’atracció turística».

«Ningú et coneix millor que la teva gent de sempre. Qui t’ha de comprendre millor i saber millor les teves necessitats que el teu botiguer o botiguera, cambrer o cambrera del costat de casa teva. Comprant a Alaior ajudem a fer que es mantinguin els llocs de feina dels nostres veïns i familiars, aportant oportunitats i diversitat a la nostra convivència. Per això, hem de posar en valor la gran feina que realitzen tots els comerços durant tot l’any i l’acurat tracte i atenció personalitzada que brinden als clients. Els comerços d’Alaior ofereixen una àmplia varietat de productes i tenen tot el que una persona podria necessitar», ha afegit Benejam.

El disseny de la campanya, dut a terme pel dissenyador alaiorenc Oliver Villalonga, cerca transmetre un missatge d’unió entre els comerços i el poble, i que els establiments, part essencial del municipi, necessiten la nostra ‘mà d’ajuda’ en aquests complicats moments.

La campanya posada en marxa ara forma part del pla comerç local que l’Ajuntament ja està duent a terme per incentivar i ajudar a aquest sector en la recuperació econòmica, necessària per la crisi provocada per la Covid-19.

Se suma a les accions ja realitzades per part de l’Ajuntament per recolzar als establiments del municipi, com la línia d’ajudes per valor de 132.000 euros, o la reducció del 50% de la taxa d’escombraries i la taxa de la via pública als comerços i al sector de la restauració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.