Actes 8 Març

Leon Manso sedueix a la gent d’Es Claustre Avui vespre versió reduïda de l’òpera Don Carlo de Verdi amb el rerefons de la visibilitat LGTBI.

Foto: Antxón Castresana

El cantautor ciutadellenc León Mansó, va seduir divendres vespre a la gent que va omplir la terrassa d’Es Claustre, en la seva atractiva programació d’esiu. Els organitzadors van definir a Manso com “Un d’aquells paios que tenen un gran problema, una diferència abismal, una fuga permanent per on li vessen unes cançons que són la mescla de dues coses: un material parcialment drenat i una imaginació sense límit per espantar la gravetat de l’assumpte”.

Seductor, proper, friki per a uns, geni per a altres, no deixa a ningú indiferent, com ho va fer divendres passat a Maó.

AVUI ÒPERA

Versió reduïda de l’òpera Don Carlo de Verdi amb el rerefons de la visibilitat LGTBI.

Don Carlo és en origen una gran òpera amb música de Giuseppe Verdi i llibret de François Joseph Méry i Camille du Locle. Per Verdi aquesta òpera representava la lluita de la llibertat contra l’opressió política i religiosa, representades en els personatges com el de Felip II.

La nostra versió centra la trama en el triangle amorós Carlo-Rodrigo-Isabel i li dona un nou tomb a l’argument orientant-lo vers la visibilitat LGTBI i contada a través de la veu de la princesa d’Éboli, dama de companyia de la reina, i empresonada no sabem perquè.

https://www.esclaustre.com/…/e…/anima-de-don-carlo-de-verdi/

Òpera Menorca (Amics de s’Òpera de Maó) Mallorca Gay Men’s Chorus #ópera #agendamenorca #maó #esclaustre #esclaustre2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.