Son Blanc ja té tràfic internacional Avui s'ha iniciat la línia Toulon-Ciutadella per part de Córsica Ferries - Sardinia Ferries

Avui ha arribat a Son Blanc procent del port de Toulon, França, el vaixell Mega Express, que pot navegar fins a 30,5 nusos. Compta amb una capacitat de 2.100 passatgers i 650 vehicles. Disposa de 370 camarots. Al seu interir disposa de restaurants a la carta, cafeteria, pizzeria, spaguetteria, self-service, piscina, bar, zona recreativa, vídeo-jocs i botigues.

La travesia Menorca-Toulon té una durada aproximada de 14 h. Amb sortida a les 07,33 h des de Son Blanc i arribada a França a les 21,25. El preu per trajecte, oscil·la entre els 12,37 i 16,24€.

MENORCA TOLÓN
Mega Express Viaje con escala
07:3321:25
16,24 €  –  12,37 €  Mejor precio del día

El conseller de Transports del Govern de les Illes Balears, Marc Pons, ha assegutat en el seu mur “Hem treballat un any i mig per aconseguir la connexió marítima de Ciutadella amb el centre d’Europa.  Avui ja és una realitat. Aquest matí s’ha fet el primer viatge inaugural amb 234 passatgers. Menorca a partir d’avui ja està connectada amb les Illes de Hyeres i les illes de Còrsega i Sardenya amb el port de Toulon com a base”.

2 Comments on “Son Blanc ja té tràfic internacional Avui s'ha iniciat la línia Toulon-Ciutadella per part de Córsica Ferries - Sardinia Ferries

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.