13a edició del Cinema a la Fresca d’Alaior

Demà, dimarts, 7 de juliol, torna el Cinema a la Fresca al pati del Centre Internacional de Gravat, en la que ja serà la seva 13a Edició.

D’aquesta manera, tots els dimarts, a partir de les 21.30h (a partir del 18 d’agost a les 21h) s’oferirà una sessió de cinema d’entrada gratuïta, on es projectaran pel·lícules de cinema d’autor en versió original subtitulada, amb subtítols en castellà anglès o francès, fet que permet visionar llargmetratges que estan ja fora de circuits comercials i que, d’una altra manera, difícilment es veurien a l’illa de forma col·lectiva.

Aquesta activitat arrenca de la iniciativa que van posar en marxa fa ja tretze anys, José Luís Gil i Aurora Poveda, assidus estiuejants de la població. Sota la denominació d’Amics i Amigues d’Alaior, s’encarreguen de confeccionar el cicle i de escollir les pel·lícules, amb l’ajuda de Lluís López, que se’n encarrega del muntatge.

El programa escollit enguany inclou les següents pel·lícules:

-7 de juliol: ‘Vivan los Novios’.
-14 de juliol: ‘El tiempo que queda’.
-21 de juliol: ‘Godsford Park’.
-28 de juliol ‘Bugsy Malone’.
-4 d’agost: ‘Parásitos’.
-11 d’agost: ‘Los Miserables’.
-18 d’agost: ‘Nadie Sabe’.
-25 d’agost: ‘Tres Anuncios en las afueras’.
-1 de setembre: ‘Bodas y prejuicios’.
-8 de setembre: ‘Diarios de Motocicleta’.

L’activitat es realitzarà amb totes les mesures de prevenció i seguretat sanitàries, i, d’aquesta manera, l’aforament serà limitat, amb un espai per 52 persones. Així mateix, si no es pot mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres durant l’entrada i la sortida del recinte, serà imprescindible i obligatori portar mascareta.

L’Ajuntament vol agrair als organitzadors del cicle així com també a totes les persones que col·laboren ajudant a què aquesta activitat sigui viable, amb el suport del consistori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.