Ciutadans (Cs) demana a Consell de Menorca que celebri un acte en record a les víctimes de la COVID-19 a l’illa A més, el conseller de Cs, Eugenio Ayuso, sol·licita a la institució insular que col·loqui una placa en memòria als morts i realitzar un homenatge als professionals que han treballat a primera línia durant aquesta pandèmia

El conseller de Cs al Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, presentarà en el pròxim ple una proposta d’acord en què demana a la institució insular que celebri un acte en record a totes aquelles persones que van perdre la vida durant l’estat d’alarma.

“És el nostre deure com a societat recordar a les persones que han perdut la vida durant aquest període. Persones que ens han deixat abans d’hora a causa de la pandèmia. Però també a les persones que, sense haver-se contagiat, no van poder acomiadar-se dels seus familiars, ni estar amb ells en els seus últims moments, per les restriccions que la situació exigia “, ha manifestat Ayuso.

Així mateix, el conseller de Cs sol·licitarà a la institució insular que col·loqui una placa en memòria a les víctimes del coronavirus i que es realitzi un homenatge als professionals que durant aquesta pandèmia han lluitat en primera línia i han garantit amb el seu treball els serveis bàsics.

“Les mostres de solidaritat s’han repetit durant el confinament cap a tot aquest personal essencial que va continuar realitzant el seu treball, en molts casos sense suficient material de protecció i que amb el seu esforç Menorca s’ha mantingut en funcionament”, ha assenyalat el conseller de Cs.

Ayuso considera que és molt important que aquest reconeixement es faci des de les institucions per posar en relleu l’esforç d’aquests treballadors i recordar a totes aquelles persones que van perdre la vida durant la pandèmia. “Volem que tot això passi a ser record d’un tipus de patrimoni fonamental com és la memòria col·lectiva”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.