El Consell aprova la convocatòria d’ajuts per projectes promoguts per entitats culturals per l’any 2020 amb una partida global de fins a un màxim de 200.000€

El Consell Executiu ha aprovat avui la convocatòria d’ajuts per projectes promoguts per entitats culturals per l’any 2020 amb una partida global de fins a un màxim de 200.000€.

Aquesta convocatòria del Departament de Cultura, destinada a entitats culturals sense ànim de lucre i amb domicili social a Menorca, és una de les línies de subvencions més veteranes del Consell Insular. També se’n poden beneficiar les associacions de veïns de l’illa, en aquest cas per a la realització d’activitats de caràcter cultural.

La present convocatòria ha aprovat els projectes d’un total de 36 associacions i/o entitats culturals i associacions de vesins.

 El conseller Miquel Àngel Maria ha destacat que “els dies de pròrroga que es van donar a les entitats culturals per reformular els projectes que havien presentat, per tal d’ajustar-los a la realitat de la crisi generada per la Covid-19, s’ha demostrat com una mesura efectiva perquè han estat diverses les entitats que ho han aprofitat, de manera que la seva programació cultural té garanties de poder-se du a terme a pesar la incertesa que vivim”.

 Els resultats de la convocatòria es podran consultar en els pròxims dies en el tauler d’anuncis del Consell Insular de Menorca.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *