La October Trail Menorca obre inscripcions i afegeix una distància La  COVID19 obliga a canviar de data la cursa a setembre, que comptarà amb 600 places, i que incorpora la distància dels 11km a les ja existents de 19km i 32km

La segona edició de la October Trail Menorca obre aquest dimarts, 7 de juliol, les seves inscripcions per a l’esdeveniment que tindrà lloc el proper dissabte 12 de setembre. La principal novetat és l’ampliació de l’oferta de distàncies ja que als 32km i 19km es suma una nova carrera, d’11km. La cursa obre les inscripcions amb 48 hores de preus reduïts.

La cursa, que s’ha vist obligada a passar al mes de setembre amb motiu de la crisi de la COVID19 i modificar els horaris adaptant-los a l’estiu, mantindrà el seu format que recorre la part sud-est del Camí de Cavalls, amb un recorregut espectacular que passa per algunes de les platges més polides de Menorca.

Les tres carreres arrencaran el dia 12 a les 8.00 hores des de la urbanització de Son Bou -32KM-, mentre que els 19 km ho faran des del pàrquing de Cala Mitjana, a Cala Galdana. La novetat, la cursa dels 11km, tindrà la seva sortida a Cala en Turqueta. Les tres distàncies acabaran a Cala en Bosch, la meta estarà situada a l’hotel Lago Resort Menorca, patrocinador de l’esdeveniment juntament amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca i l’Agència Balear d’Estratègia Turística de les Illes Balears.

Els preus de les inscripcions estaran rebaixats durant 48 hores sent de 40 euros, 25 euros i 20 euros per a les distàncies de 32km, 19km i 11km, respectivament. A partir del dia 9 de juliol seran de 45 euros, 30 euros i 25 euros, respectivament. A més, hi haurà una promoció amb allotjament inclòs que es pot contractar a la web www.elitechip.net.

L’organització de la cursa va a càrrec de les empreses Elitechip i Biosport Menorca, i tota la informació està disponible al web www.octobertrail.com.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *