La Bandera Blava ja oneja a les platges de Son Bou i Cala en Porter

José Luis Benejam, batle d’Alaior, acompanyat per Maria del Mar López, regidora de Platges, Juan Coll, coordinador de platges, i Pau Bestard, representant de Marsave, han procedit aquest matí a hissar la Bandera Blava a la platja de Son Bou, guardó que han rebut per setè any consecutiu el 100% de les platges del terme municipal d’Alaior.

Aquest reconeixement certifica que tant la platja de Son Bou com la de Cala en Porter compleixen amb totes les exigències de sostenibilitat ambiental, serveis, qualitat d’aigua, condicions de seguretat accessibilitat, sanitat, gestió ambiental i neteja, i suposa un gran control en el compliment de tots els requisits, dividits en quatre àrees:

1. Qualitat de l’aigua: La qualitat de l’aigua de bany a la platja durant la temporada anterior ha estat excel·lent. A més, s’han de prendre un nombre de mostres periòdiques per determinar la qualitat així com el compliment de la Directiva de Tractament d’Aigües Residuals Urbanes.

2. Informació i educació ambiental: Hi ha panells amb informació sobre la platja, els ecosistemes litorals, juntament amb un codi de conducta per a aquests espais.

3. Gestió ambiental: La platja compleix amb la legislació ambiental, està neta i disposa d’una adequada gestió de residus. A més, compta amb banys públics.

4. Seguretat i serveis: La platja té accessos fàcils i segurs a més d’existir un equip de primers auxilis.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha volgut remarcar que «obtenir la Bandera Blava un altre any significa que som excel·lència. Hem aconseguit tenir un nivell de serveis a les platges òptims pels visitants i residents, fet que suposa una gran promoció del municipi des de l’àmbit turístic. Estem orgullosos de tots els treballadors municipals i de tots els usuaris que fan possible que això sigui així».

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *