L’Associació Menorca Activa és admesa com a membre de l’Associació d’Ecoturisme a Espanya

L’Associació Menorca Activa està directament vinculada amb el turisme actiu i de natura, integrant una gran varietat d’empreses menorquines professionals dediques a oferir serveis i activitats per terra, mar i aire, així com allotjament, entre d’altres serveis culturals i informació turística, relacionats i que donen valor afegit a l’oferta turística de Menorca.

Després de mantenir una relació estreta en els últims mesos amb l’Associació d’Ecoturisme a Espanya (AEE) per tractar conjuntament temes d’interès per al sector, en l’última reunió de l’Assemblea General de l’Associació Menorca Activa, el passat mes de maig, es va acordar realitzar els tràmits de sol·licitud d’adhesió a AEE.

Dia 25 de juny, prèvia acceptació provisional per part de la Junta Directiva de l’AEE, un cop comprovat que Menorca Activa complia amb tots els requisits per ser soci, l’Assemblea General Extraordinària de l’AEE va ratificar l’admissió.

L’Associació Menorca Activa al costat de la trentena d’empreses associades treballen per donar a conèixer les experiències úniques que es poden viure a Menorca amb una gran varietat de factors entrellaçats, com pot ser la natura, l’esport, la cultura, la gastronomia a través d’ empreses professionals coneixedores de l’entorn i del servei que presten.

Les accions que porta a terme Menorca Activa encaixen a la perfecció amb l’Associació d’Ecoturisme a Espanya amb l’objectiu de desenvolupar activitats per impulsar l’ecoturisme a Espanya. Realitza tasques de foment de la feina en xarxa, intercanvi d’experiències, informació, formació, representació davant les administracions (principalment estatals). Alguna de les iniciatives que són el Club Ecoturisme a Espanya, l’Observatori de Ecoturisme i el Congrés Nacional d’Ecoturisme, recolzats per la Secretaria d’Estat de Turisme.

Es preveu la celebració de el V Congrés Nacional d’Ecoturisme de l’20 a l’22 d’octubre a Menorca, una iniciativa que l’AEE porta impulsant des de fa 5 anys i que ja s’ha convertit en una cita ineludible per als professionals de sector. Menorca Activa forma part, com a col·laborador, de el Comitè Organitzador de el Congrés Nacional d’Ecoturisme en l’edició d’aquest any.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *