Actes 8 Març

Cs Ciutadella preguntarà en el pròxim ple per la falta de neteja i manteniment en diverses zones del municipi El regidor de Cs, Jaume Anglada, assegura que la formació taronja està rebent nombroses queixes veïnals i exigeix ​​a l'equip de govern actuacions urgents

El grup municipal de Cs Ciutadella preguntarà en el pròxim ple per la falta de neteja i manteniment en diverses zones del municipi. El portaveu de Cs Ciutadella, Jaume Anglada, ha explicat que la formació taronja està rebent nombroses queixes veïnals per la brutícia i falta de manteniment, i ha recordat que el seu grup municipal ha denunciat en diverses ocasions la manca de previsió i deixadesa del consistori.

Concretament, Anglada ha exposat que, des de fa temps, l’exterior de l’Ecoparc s’ha convertit en un espai per deixar restes de mobles, residus i estris vells. Per aquest motiu, des Cs demanaran explicacions sobre l’actual gestió que estan realitzant d’aquest punt verd i exigiran a l’Ajuntament que actuï per evitar aquesta acumulació de residus.

En aquesta mateixa línia, el grup municipal ha denunciat que al carrer Gustavo Mas, cantonada amb el carrer València, hi ha una parcel·la sense tancar on es llença tot tipus d’escombraries de forma descontrolada. “Volem saber quines actuacions durà a terme l’equip de govern per tancar la parcel·la i evitar que es tirin tot tipus de runa”, ha manifestat Anglada.

A més, el grup de Cs demanarà a l’equip de govern si considera suficients els actuals serveis de desratització a la zona B-8 del municipi.

Finalment, Cs Ciutadella ha criticat que des de fa tres anys hi ha un fanal trencada en el camí que va cap a Sa Caleta. “Demanarem el consistori que actuï, ja que suposa un perill per als vianants”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.