La família de turistes que va donar positiu a Ciutadella, haurà de passar la quarentena a l’illa fins que els PCR donin negatiu És el primer brot que es detecta a Menorca des de la nova normalitat i ha estat importat des de fora de l'illa per turistes

La família de turistes que va donar positiu a les proves PCR quan estava estiuejant a un apartament de Ciutadella ha estat traslladada avui migdia a un allotjament pont que s’ha gestionat de manera coordinada amb la Conselleria de Turisme, el Consell Insular de Menorca i ASHOME.

Fins ara, estaven al propi apartament que havien llogat per passar les vacances perquè reunia les condicions per poder estar en aïllament. La família, avui havia de tornar al seu lloc d’origen i, per aquest motiu, se li ha facilitat aquest allotjament pont per poder completar el període de recuperació de la infecció fins que les proves PCR donin negatiu.

El nom de l’establiment no es fa públic. En el cas d’Eivissa, per exemple, va ser la pròpia empresa la que va comunicar públicament que són l’hotel COVID.

L’allotjament on passaràn la quarentena no té altres clients i el cost d’aquest establiment l’assumeix el Govern. És per preservar la salut pública i col·lectiva que aquestes persones han d’estar aïllades i no poden tornar a ca seva.

Ara continua la recerca de les persones que hi han estat més de 15 minuts i a menys de dos metres amb ells, per exemple, segons El Mundo, les persones que hi seien devora a l’avió procedent d’Alacant.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

One Comment on “La família de turistes que va donar positiu a Ciutadella, haurà de passar la quarentena a l’illa fins que els PCR donin negatiu És el primer brot que es detecta a Menorca des de la nova normalitat i ha estat importat des de fora de l'illa per turistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *