Obres al nucli antic en plena temporada

El casc antic de Ciutadella està ara per ara infectat d’obres que molesten i molt, no sols als residents sinó també a aquells turistes que estan omplint els petits hotels ciutat que pateixen les renous de compressors, d’anar i venir de camions, de cubes i altres estris de construcció al carrer.

No s’acaba d’entendre que des de les Administracions no s’ordeni fer una aturada fins al setembre o octubre per tal de no oferir una molt mala imatge al turisme interior, per a no perjudicar les contractacions de properes temporades.

No s’enten que el sector de la construcció que va ser declarat essencial durant el confinament i es van poder fer aquestes feines sense cap problema, ara no pugui fer una aturada d’estiu com feia cada any. L’economia una altra vegada per damunt de la salut i el benestar de les persones.

Menorca viu dels turistes, i ara més que mai ha de cuidar que aquests trobin aquí una destinació segura, i a la vegada tranquil·la, perquè és la tranquil·litat el que cerquen els que ens visiten aquests mesos, i no carrers amb renous d’obres que no sols fan que aquests mateixos turistes es vegin obligat a deixar alguns dels establiments que tenien reservats per les molèsties de renous, sinó que a més a més optin per a no tornar a Menorca de vacances.

L’Ajuntament de Ciutadella i el Consell de Menorca han de saber regular i posar fi a aquest problema major, han d’instar al Govern de les Illes Balears a aconseguir que els mesos de juliol i agost, no hi hagi obres als nuclis antics i turístics.

Ens hi jugam el present i el futur, que ja és prou complicat i basta donar una volta per carrers com Sant Francesc, Sant Sebastià, placeta i carrer del Roser, Carrer Sant Jeroni, per a posar uns exemples clars i visuals.

Ens hi jugam massa i ens estam equivocant totalment amb no regular aquestes obres els mesos d’estiu. Després tot seran plors.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *