El Consell Insular renova el seu portal web

El Consell Insular de Menorca ha llençat una renovació de la seva principal pàgina web institucional (www.cime.es) amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació a la ciutadania de Menorca i, al mateix temps, oferir més transparència en la gestió. El nou portal ha estat dissenyat per SILME qui ha realitzat també la gestió tècnica del projecte i la coordinació dels continguts s’ha realitzat des del propi Consell Insular.

 Es tracta de la primera fase de la remodelació de la nova pàgina web i inclou un nou disseny gràfic general i una reestructuració de continguts, així com la incorporació de nous, com la sala de premsa que entrarà en funcionament pròximament. La segona fase, que es portarà a terme durant els pròxims mesos, serà la millora i redefinició de tota la part de gestions i tràmits de l’apartat de l’administració electrònica.

 Amb la reestructuració del nou web, s’ha cercat que el web resulti visualment més còmode i s’estructura en 4 grans blocs: els destacats, notícies d’actualitat, informació per departaments, i el tauler d’anuncis.

 La publicació del nou web s’ha vist accelerada davant el present escenari de Covid-19 i el considerable augment de les visites de l’actual web des del passat mes de juny (+60,26% respecte al mateix període de l’any anterior). Aquest increment ha estat marcat per l’alt interès en temes com les borses de feina i oposicions, els ajuts i subvencions relacionats amb la Covid-19 i l’apartat de cita prèvia del Consell.

 Entre els canals de tràfic web que més han vist augmentat les persones usuàries han estat les xarxes socials (+673,22% respecte al mateix període de l’any anterior), tot i només aportar un 6% del tràfic total, fet que constata l’augment de l’interès informatiu de la societat menorquina durant aquest període de crisi sanitària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.