El Menorca Music Festival s’ajorna al 2021 Les estrictes normes sanitàries han empès l’organització a traslladar el certamen a l’estiu de l’any que ve i el públic rebrà la devolució de les entrades

El Menorca Music Festival finalment se celebrarà l’estiu del 2021. Després de moltes setmanes de negociacions amb l’administració i amb les autoritats sanitàries, i davant les últimes exigències en matèria de salut pública, l’organització ha preferit ajornar el certamen i celebrar-ho l’any que ve amb plenes garanties de seguretat.

Tant l’organització com els artistes han lamentat l’ajornament del festival, i afirmen que ja treballen en la programació de l’edició del 2021, que reafirmarà el compromís i la col·laboració amb el poble des Mercadal i amb la sostenibilitat i el teixit econòmic, artístic i social de Menorca.

Des del primer moment, la màxima prioritat de l’organització ha estat la seguretat del públic. El format inicial del festival s’ha anat adaptant a totes les normatives que han anat sorgint a partir de l’impacte del coronavirus, especialment amb relació als esdeveniments culturals en directe, i les últimes restriccions no haurien permès celebrar el festival amb les condicions inicialment desitjades.

Un festival de talent i proximitat

El Menorca Music Festival s’hauria celebrat a l’antiga caserna d’artilleria des Mercadal, al centre de l’illa, del 14 al 16 d’agost. L’organització havia previst tres dies de música, cultura i gastronomia amb la participació d’artistes de primer nivell com Sofia Ellar, Arnau Griso, Nil Moliner, Suu, Ramon Mirabet, Sinsinati, La Bien Querida i Juls Cattáneo

Els dos fundadors i directors, Maurici i Esteve Alfaras, confien que el 2021 les condicions seran més favorables i emplacen el públic a seguir les futures comunicacions per conèixer els detalls de la nova edició. També recorden que tothom que hagi comprat les entrades rebrà la devolució de l’import corresponent.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *