Gonzalez Laya assegura que “Espanya continua sent un país segur” malgrat els rebrots de la covid-19 La ministra d'Exteriors afirma a la televisió belga que els confinaments "específics" seran "la nova norma"

La ministra d’Afers Exteriors, Arancha Gonzalez Laya
ACN Brussel·les .- La ministra d’Exteriors espanyola, Arancha Gonzalez Laya, ha assegurat en una entrevista a la televisió belga RTBF que “Espanya continua sent un país segur” malgrat els rebrots de la covid-19. “Espanya ha après la lliçó i ha pres mesures”, ha dit. Preguntada pels nous contagis al Segrià, Gonzalez Laya ha remarcat que hi ha nous rebrots “a tota Europa” i que l’important és “aïllar ràpidament els nous casos per evitar una propagació” del virus. “Aquests confinaments específics seran la nova norma, aquí a Espanya, igual que a la resta de països europeus”, ha afirmat.
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *