Inici campanya de promoció comercial: “Aquest estiu VIU és nostro comerç”

Sota el paraigües de la campanya promocional “Tots junts per 1 Centre VIU!” que es va crear al mes de març, MÔ COMERCIAL inicia un programa d’accions per a aquest estiu amb l’eslògan “Aquest Estiu VIU és nostro comerç”.

L’Associació vol apropar al consumidor els punts forts del comerç local, i posar-los en valor: Proximitat, Qualitat i Sostenibilitat. Així com les comoditats de comprar als comerços adherits a el portal www.mocomercial.com: gran diversitat de serveis, lliurament a domicili, tracte proper i exclusivitat.

Les accions de promoció aniran dirigides als residents a Menorca, però sense oblidar els visitants i turistes que confien en la nostra illa per passar les seves vacances. Pel que també es realitzarà la promoció dirigida als turistes: “Summer Shopping by MÔ COMERCIAL”.

A nivell gràfic s’han creat moltes imatges diferents per destacar dos aspectes de centre de Maó. D’una banda, la multitud de serveis i productes que ofereixen les empreses. I d’altra banda, reflectir que el centre històric és un espai comercial i cultural per a gaudir entre tots: joves, adults, famílies, grups d’amics.

La campanya es realitzarà a través de les xarxes socials @mocomercial, i s’intensificarà amb la contractació de diversos espais publicitaris en mitjans de comunicació, revistes, entre d’altres canals.

La paraula “VIU” és la protagonista amb l’objectiu de crear dinamisme i moviment en el centre històric de Maó amb la complicitat dels clients. Per això s’estan organitzant un seguit d’accions que s’aniran donant a conèixer al llarg de l’estiu.

Totes les iniciatives formaran part de “Tots junts per 1 Centre VIU” i “Aquest estiu VIU és nostro comerç”: sortejos de vals de compra a través de concurs de fotografies, descomptes, facilitats d’aparcament, punt informatiu en línia.

Aquesta acció promocional compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó-Maó a través del conveni de col·laboració signat per ambdues entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.