L’incendi d’ahir a s’Heretat des Duc, va cremar 0,07 hectàrees de pinar

L’incendi forestal registrat ahir a s’Heretat des duc es va iniciar de bon matí a les 7,52 h i es va donar per extingit a les 20,20 h segons informà l’Ibanat. El foc ha calcinat, finalment, menys superfície de l’anunciada en un principi. S’havia anunciat que eren 0,3 hectàrees de marina, però finalment, l’Ibanat l’ha deixat en només 0,07 hectàrees.

Cal recordar que el foc es va detectar a les 7,52 h. Van participar en l’extinció bombers de l’Ibanat i del Consell de Menorca amb suport d’un helicòpter. A les 9,59 h es donava per controlat l’incendi i ja a les 20,20 h es va considerar extingit.

Menorca ha viscut en la jornada d’ahir un dia amb risc molt alt d’incendi segons AEMET a gairebé la meitat de la seva superfície. A la resta del territori el perill era alt.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *