L’ultraconservador Duda guanya les eleccions presidencials a Polònia El fins ara president ha estat reelegit amb el 51,2% dels vots

El president polonès i candidat a la presidència del partit Llei i Justícia (PiS), Andrzej Duda, després de l’anunci dels resultats de la primera volta de les eleccions presidencials a Lowicz, Polònia, el 28 de juny de 2020.
ACN Brussel·les .- El candidat ultraconservador Andrzej Duda ha guanyat les eleccions presidencials a Polònia amb una ajustada victòria. Segons els resultats oficials de la segona volta amb pràcticament el 100% escrutat, la formació del fins ara president, Llei i Justícia, s’ha imposat amb el 51,2% dels vots, mentre que Rafal Trzaskowski, alcalde de Varsòvia i candidat de Coalició Cívica, ha obtingut un 48,7% dels sufragis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.