Mor una dona víctima d’un incendi a Ciutadella

Una dona de nacionalitat britànica resident a Ciutadella ha mort avui capvespre en un incendi en el seu habitatge del carrer Joan Ramis, a la zona del B-8 i Passeig de Sant Nicolau.  La dona de 72 anys ha mort a conseqüència d’un incendi d’origen desconegut.

La investigació del que ha passat la porten els bombers i la policia nacional i la cuidadora que tenia la víctima havia sortit a fer unes compres i quan ha tornat s’ha trobat que el pis ja cremava i no hi ha pogut accedir.

Els fets van tenir lloc pocs minuts abans de les 17: 30h del capvespre quan, per causes que estan sota investigació, hauria començat un foc a l’habitació d’aquesta dona, que patia greus problemes de mobilitat, i que es trobava sola en el moment de l’ incendi ja que la seva cuidadora hauria sortit de l’edifici per fer unes compres.

A les 17: 35h els bombers de Ciutadella rebien un avís d’un veí al  veure ja el foc per la finestra de l’habitatge afectat. Malgrat la seva ràpida actuació, no s’ha pogut  fer res per la vida de la víctima ja que l’habitació on es trobava ja s’havia cremat completament. La resta de la casa també ha patit danys de diversa consideració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.