Actes 8 Març

Alaior exhibirà les obres de 23 artistes als balcons del centre històric

A partir del 17 de juliol, els alaiorencs i visitants podran gaudir de 22 obres de diferents artistes menorquins, plasmades en grans teixits, que seran penjades a diferents balconades d’edificis del centre històric del poble.

Aquesta serà la segona edició de ‘Balconades d’Art’, iniciativa pionera a l’illa que posaren en marxa els pintors Pau Sintes i David Cerratot l’any 2017.

Els vianants podran gaudir al carrer de l’art dels pintors i artistes Tanus, Verónica Arellano, Pere Pons, Paco Fiol, Miquel Miñarro, Sonia Serra, pacífic Camps, David Cerratot, Jeroni Marqués i Lluís Febrer, James, Frieder, Carlos Mascaró, Marcel Villier, Cristina Cardona, Llorenç Pons, Laura Martínez, Toni Arcas, Pons Pallicer, Pau Sintes, Miquel Cardona, Joan Elorduy i Jesus Sintes.

Les obres romandran penjades dels balcons durant tot un mes, concretament fins al 16 d’agost, al carrer Major, carrer des Ramal, plaça des Ramal, Es Carreró, sa Plaça i carrer des Forn.

Així mateix, també es durà a terme una exposició al Convent de Sant Diego, amb dues obres de cada artista, sent una d’elles una reproducció en petit de les obres que pengen als balcons. L’exposició també romandrà oberta fins al 16 d’agost.

José Luis Benejam, batle d’Alaior ha destacat que aquesta «és una iniciativa molt interessant, que volíem recuperar després de dos anys sense fer-se. Que els vianants puguin gaudir d’obres tan vistoses i destacades caminant pel carrer és molt agradable. A la fi, és com una exposició al carrer».

Tiago Reurer, regidor de Cultura, ha remarcat que «aquesta activitat artística plàstica de prestigioses firmes és realment atractiva també per la combinació d’exposició al convent i als balcons».

L’Ajuntament d’Alaior vol agrair a la coordinadora d’aquest any, Neu Sintes, i a tots els col·laboradors de la iniciativa, la seva implicació i esforç en aquesta emocionant activitat que aconsegueix reunir 23 destacats artistes i que apropa la cultura i l’art a residents i visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.