Actes 8 Març

‘Hairspray’, aquest divendres a l’Autocine d’Alaior Aquest divendres torna l’Autocinema d’Alaior, a partir de les 22h, al polígon La Trotxa, amb la projecció de la pel·lícula ‘Hairspray’.

Protagonitzada per Nikki Blonsky, Zac Efron, Brittany Snow, John Travolta, Michelle Pfeiffer, i ambientada als anys seixanta, conta la història de Tracy, qui després d’aconseguir participar en un dels programes més vists i famosos de la televisió, es converteix en tota una estrella a la seva ciutat, Baltimore. Tracy aprofita la seva nova fama per ajudar en diferents causes en què creu, com la lluita contra el racisme i la segregació racial de l’època.

El llargmetratge és una adaptació del musical de Broadway del 2002 del mateix nom, guanyador del premi Tony.

Serà a partir de les 20 h quan els cotxes puguin començar a entrar al recinte i posicionar-se als espais degudament marcats i reservats que els indicarà l’acomodador, fins a completar l’aforament.

El vehicle haurà d’estar aturat durant tota la projecció, amb el fre de mà posat i amb les llums apagades, una vegada s’hagi ja estacionat.

Hi haurà disponible, com cada setmana, un servei de llaminadures i begudes, que atendrà als assistents sense haver de sortir dels seus cotxes.

L’Ajuntament d’Alaior, organitzador de l’activitat, demana que els assistents segueixin en tot moment les indicacions dels cossos de seguretat perquè tant l’entrada al recinte com la sortida es duguin a terme amb fluïdesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.